Magyarország vasúti árufuvarozási falitérkép

Magyarország vasúti árufuvarozási falitérkép
Ismerje meg Magyarország vasúti árufuvarozási falitérképe, falitérképét, amely tartalmazza a legfontosabb logisztikai információkat és az árufuvarozás szemontjából meghatározó adatokat. Most háromféle kivitelből választhat!
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 25 906 Ft bruttó ár: 32 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Megjelent Magyarország vasúti árufuvarozási falitérkép!

10 év után újra megjelent Magyarország vasúti árufuvarozási falitérkép a Stiefel kiadásában. A térképe, falitérkép a MávCargo Zrt. szakmai koordinációjával készült. Ajánljuk azoknak, akik a vasúti árufuvarozás szolgáltatásait veszik igénybe. Igazi kuriózum a legfrissebb adatokkal.

Az előző kiadásokhoz képest újdonság, hogy a vasúti regionális igazgatóságok területeit a TEN és egyéb tranzitútvonalakat, az uniós határszakaszokat is feltüntettük a falitérképn.

Az árufuvarozás szempontjából meghatározó adatokat – mint vasútvonalszámok, tengelyterhelés-kategóriák, villamosított vagy nem villamosított, egy- vagy többvágányú, széles nyomtávú vonalak –éppúgy ábrázolja a térképe, falitérkép, mint az egyes állomásokra vonatkozó információkat: elszámolóhelyek, be- és kirakodó-állomások, áruforgalomból kizárt állomások, kiszolgáló- és irányponti állomások.

Mindezek mellett helyet kaptak a kiadványon a legfontosabb logisztikai információk: konténerterminálok, RO-LA terminálok, valamint a többfunkciójú (intermodális) vagy regionális logisztikai szolgáltató központok.

A részletes mellékfalitérképk a bonyolultabb vasúti kapcsolatokat mutatják be: Budapest térsége, Záhony, Miskolc, Győr és Szolnok.

A térképe, falitérkép fóliabevonattal van ellátva, amelyre szárazon letörölhető filctollal írhat. A merev hátlap könnyű hablemezből készül, amelybe gombostűket, zászlókat szúrhat. Válassza keretezett kivitelben!

Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
fóliázott-faléces
Méret
120 x 80
Gyártó
Stiefel
Kiadás éve
2008
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
878477-M
Tömeg
500 g/db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.