Keretezett vagy falécezett térkép?

KERETEZÉS ÉS LÉCEZÉS

FA- VAGY FÉMKERET

A keretezés során a térképek egy teljesen körbefogó keretet kapnak. A keret készülhet fából vagy fémből igény szerint. Fa- és fémkereteink stabilan tartják nagyobb térképeinket is, emellett pedig fantasztikusan díszítik a már önmagukban is csodálatos térképeket. A teljes keret figyelmen kívül hagyhatatlan előnye a strapabíróság, illetve a védelem. Ezen tulajdonságok miatt irodai használatra keretezett térképeinket ajánljuk.

A fémkeret egyszerű eleganciát kölcsönöz a térképeknek, szinte észrevehetetlenül, diszkréten igazodik a környezethez. Fakereteinket igazán a választott térképhez és ízléséhez igazíthatja, hiszen színükben széles választékot kínálunk, mint natúr fa a természetesség szerelmeseinek, mahagóni fa az antik hatást kedvelőknek, vagy cseresznyefa a világosság és a meleg színek rajongóinak.

 

Keretezett térképeinken egyoldali fóliabevonat található, amelynek köszönhetően a felületük cseppálló, és szárazon letörölhető táblafilccel írható. A térképeket könnyű hablemezre kasírozzuk, ezért színes gombostűvel, térképzászlóval tűzhetőek. Ez lehetőséget nyújt egyértelmű és átlátható tervek készítésére, és fontos pontok jelölésére (pl. értékesítési helyek). Az így interaktívvá vált térképek akár 200 x 140-es méretben is elérhetőek, így egyszerre nagyobb terület látható át egyszerűen, vagy az elemezni kívánt terület részletesebb, felnagyított bontásban tanulmányozható.

MÁGNESES TÉRKÉPEK

Keretezett mágneses térképeink igazán interaktívvá tehetnek egy megbeszélést, vagy tervezést a színes mágnes korongok használatával! Jelölje egyszerűen a terjeszkedés helyszíneit, vagy a logisztikai szempontból kulcsfontosságú pontokat igazán könnyedén. Mágneses térképeinket 140x100 méretig készítjük, így érdemes az Önnek fontos régiótérképeket beszerezni a pontos jelölés érdekében. A mágneses térképek fémkerettel rendelhetők.

FALÉCES TÉRKÉPEK

Falécezéskor lakkozott, gőzölt keményfából, bükkfából készült léceket használunk alul és felül. A gőzölés kiszárítja az anyagot, a lakkozás pedig még tartósabbá teszi azt, valamint kellő súlyt biztosít a térkép kihúzásához. A bükkfa lécek közé illesztjük a feltekerhető, általában matt fóliával ellátott térképet.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.