Magyarország postai irányítószámai falitérképe, falitérkép

Magyarország postai irányítószámai falitérképe, falitérkép
Magyarország részletes irányítószámos falitérkép segítségére lehet a fuvartervezésnél és az értékesítés tervezésénél. Most háromféle kivitelből választhat!
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 64 173 Ft bruttó ár: 81 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Magyarország postai irányítószámos falitérképe, falitérképén színezéssel és határvonallal emeltük ki az egyjegyű irányítószám-régiókat és kétjegyű irányítószám-körzeteket. Ez megkönnyíti, hogy egy települést gyorsan megtaláljunk a falitérképn. Természetesen a telpülések irányítószámai is megtalálhatóak a nevük mellé írva (megyei jogú városoknál az irányítószám-tartomány). Budapest külön mellékfalitérképn szerepel.

Érdeklődik valaki Bakócáról? Máris küldheti a pécsi üzletkötőt. Meghibásodott egy gép Ongán? Jelezheti a miskolci szerelőnek. Csabrendekre kell szállítani egy bútort? Azonnal tudja, hogy a Veszprém megyei tarifát kell alkalmazni. Elég csak az irányítószámot tudnia, rápillantania a térképe, falitérképre, és megvan az információ. Lényegesen gyorsabban, mint bármely más keresővel.

Fuvartervezéshez, áruterítéshez, képviselői hálózat megszervezéséhez nélkülözhetetlen.Többféle kerettel rendelhető. A gombostűzhető hátlap lehetővé teszi, hogy színes térképe, falitérképtűkkel jelölje hálózatát, értékesített termékeit. A térképe, falitérkép előoldali vékony fóliabevonattal van ellátva, amelyre szárazon letörölhető filctollal írhat.
Kereteinket az alábbi képen tekintheti meg: 

Kereteink egy képen

 Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
keretezett, tűzhető
Méret
160 x 120
Gyártó
Stiefel
Méretarány
1 : 400 000
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
878377T-L
Webáruház készítés
olcsobbat.hu