Budapest XVI. Kerület térképe, falitérkép

Budapest XVI. Kerület térképe, falitérkép
Ismerje meg Budapest XVI. kerületét a Stiefel falitérkép segítségével! térképe, falitérképünk olyan aktuális várostérképe, falitérkép, amely már a közelmúltbeli beruházásokat is ábrázolja. Most háromféle kivitelből is választhat!
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak? :
nettó ár: 21 600 Ft bruttó ár: 27 432 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Budapest XVI. Kerület térképe, falitérkép, mágneses
térképe, falitérképünk olyan aktuális kerületi térképe, falitérkép, mely már a közelmúltbeli beruházásokat is ábrázolja.

 

A fontosabb középületeket kiemeltük, az egészségügyi, oktatási intézményeket piktogrammal jelöltük, hogy a térképe, falitérkép használóit segítsük a minél pontosabb tájékozódásban. Az idelátogatók a turisztikai látnivalókat is könnyedén megtalálják a térképe, falitérkép alapján. A parkolók és benzinkutak ábrázolása nagyon hasznos az autósok számára. Házszámozott térképe, falitérképünkön az egyirányú utcákat is feltüntettük, ami a könnyebb közlekedést segíti. Kerületi térképe, falitérképünk jól mutatja a település kapcsolati viszonyait környezetével.
Praktikus méretaránya lehetővé teszi, hogy minden jól látható legyen részleteiben, de a teljes kerület is könnyen áttekinthető. 

A falitérképt előoldali fóliával láttuk el, hogy minél tartósabb legyen, az írható-törölhető felület pedig segít Önnek a tervezésben. Mágnesezhető hátlappal és írható-letörölhető fóliabevonattal készül. Mágneskorongok a jelöléshez külön kaphatók.
Kereteinket az alábbi képen tekintheti meg: 
Kereteink egy képen

 


Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Adatok
Kivitel
keretezett, tűzhető
Méret
100 x 70
Gyártó
Stiefel
Kiadás éve
2017
Méretarány
1:13500
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
4870XVIT-S
Tömeg
450 g/db
Webáruház készítés