Magyarország pálinkafalitérkép (többnyelvű)

Magyarország pálinkafalitérkép (többnyelvű)
Ismerje meg Magyarország többnyelvű pálinkatérképe, falitérképét, amely hazánk eredetvédett pálinkatermő területeit szemlélteti. Most háromféle kivitelből választhat!
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 54 488 Ft bruttó ár: 69 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Magyarország első pálinkafalitérkép
Ha azt mondjuk, szatmári szilva, kecskeméti barack, göcseji körte, tíz közül kilenc magyar férfinak nem a gyümölcs, hanem az abból készült zamatos pálinka jut eszébe. De vajon hányan tudják közülük, honnan is származnak ezek a nemes italok, melyek az eredetvédett pálinkák, milyen különleges fajtáik vannak – egyáltalán, milyen ital hordozhatja címkéjén jogosan a pálinka nevet?

 

Ha valaki választ szeretne kapni ezekre a kérdésekre, akkor érdemes kinyitnia az Agrármarketing Centrum Kht (AMC) megbízásából a Stiefel Kiadó által elkészített „Magyarország pálinkatérképe, falitérképét”. A most megjelent egyedülálló kiadvány nagyméretű falitérképn tünteti fel hazánk eredetvédett pálinkatermő területeit külön kiemelve, hol találhatóak kereskedelmi pálinkafőzdék. A pálinkát alkotó gyümölcsökről három nyelven - angol, német és orosz - olvashat..

 

A térképe, falitérkép elkészítését, amelynek az AMC fontos szerepet szán a pálinka-marketingben, jelentős szakmai összefogás kísérte: szakértőként olyan ismert szakemberek jegyzik, mint Szilágyi László, a Pálinka Céh ügyvezetője, vagy Fehér Csaba és Juhász Miklós, a Zsindelyes Pálinkafőzde munkatársai. De részt vettek a munkában olyan szakmai szervezetek is, mint a Délkelet-Magyarországi Pálinkafőzők Egyesülete, a Magyar Pálinka Lovagrend Egyesület, és a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács. Az AMC részéről pedig Horváth Gyöngyvér koordinálta az anyaggyűjtést. A rekordidő alatt elkészült kiadványt Dr. Szabó Tibornak, az Újfehértói Gyümölcstermesztési Kutató és Szaktanácsadó Kht. tudományos munkatársának gyümölcsfotói teszik még szemléletesebbé.
Ez a különleges, minőségi falitérképe, falitérkép hatékonyan járulhat hozzá az utóbbi időben több nemzetközi kiállításon is sikerrel szereplő magyar pálinkák népszerűsítéséhez.

A faléces falitérképe, falitérkép fóliabevonattal ellátott, írható-letörölhető felületű, cseppálló.

 


Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
keretezett, tűzhető
Méret
140 x 100
Gyártó
Stiefel
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
440438T-M
Tömeg
2 kg/db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.