Magyarország pálinkafalitérkép, falitérkép

Magyarország pálinkafalitérkép, falitérkép
Ismerje meg Magyarország pálinkatérképe, falitérképét, amely hazánk eredetvédett pálinkatermő területeit szemlélteti. Most háromféle kivitelből választhat!
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 81 181 Ft bruttó ár: 103 100 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Magyarország első pálinkafalitérkép

 

Ha azt mondjuk, szatmári szilva, kecskeméti barack, göcseji körte, tíz közül kilenc magyar férfinak nem a gyümölcs, hanem az abból készült zamatos pálinka jut eszébe. De vajon hányan tudják közülük, honnan is származnak ezek a nemes italok, melyek az eredetvédett pálinkák, milyen különleges fajtáik vannak – egyáltalán, milyen ital hordozhatja címkéjén jogosan a pálinka nevet?

 

Pedig a kulturált alkoholfogyasztás egyik alapelve, hogy tudjuk, mit iszunk. Ezért aztán, ha valaki választ szeretne kapni ezekre a kérdésekre, akkor érdemes kinyitnia az Agrármarketing Centrum Kht (AMC) megbízásából a Stiefel Kiadó által elkészített „Magyarország pálinkatérképe, falitérképét”. A most megjelent egyedülálló kiadvány nagyméretű falitérképn tünteti fel hazánk eredetvédett pálinkatermő területeit, külön kiemelve, hol találhatóak kereskedelmi pálinkafőzdék.

 

A térképe, falitérkép elkészítését, amelynek az AMC fontos szerepet szán a pálinka-marketingben, jelentős szakmai összefogás kísérte: szakértőként olyan ismert szakemberek jegyzik, mint Szilágyi László, a Pálinka Céh ügyvezetője, vagy Fehér Csaba és Juhász Miklós, a Zsindelyes Pálinkafőzde munkatársai. De részt vettek a munkában olyan szakmai szervezetek is, mint a Délkelet-Magyarországi Pálinkafőzők Egyesülete, a Magyar Pálinka Lovagrend Egyesület, és a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács. Az AMC részéről pedig Horváth Gyöngyvér koordinálta az anyaggyűjtést. A rekordidő alatt elkészült kiadványt Dr. Szabó Tibornak, az Újfehértói Gyümölcstermesztési Kutató és Szaktanácsadó Kht. tudományos munkatársának gyümölcsfotói teszik még szemléletesebbé.

 

Ez a különleges, minőségi falitérképe, falitérkép hatékonyan járulhat hozzá az utóbbi időben több nemzetközi kiállításon is sikerrel szereplő magyar pálinkák népszerűsítéséhez.


A keretezett falitérképe, falitérkép fóliabevonattal ellátott, írható-letörölhető felületű, cseppálló. Az Önnek fontos helyeket színes táblatűkkel is megjelölheti. Négyféle keretszínből választhat, így bármilyen irodabútorhoz megtalálhatja a hozzá illőt.


Ajándékunk: az Ön cégének logóját költségmentesen nyomtatjuk rá a térképe, falitérképre! (feltétel: mérethelyes, nyomtatható logó megküldése. Ha ez nem megoldható, a logó megfelelő minőségű előkészítését egyedi árajánlat alapján vállaljuk)
Kereteinket az alábbi képen tekintheti meg: 
Kereteink egy képen

 


Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
keretezett, tűzhető
Méret
160 x 120
Gyártó
Stiefel
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
440437T-L
Tömeg
2 kg/db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.