Magyarország kamionos térképe, falitérkép (2015)

Magyarország kamionos térképe, falitérkép (2015)
Magyarország részletes autófalitérkép kamionosok és buszvezetők részére. Súlykorlátozás, magasságkorlátozás, behajtási zónák, fizetős útszakaszok. RO-LA terminálok, Go-Box. Most háromféle kivitelből is választhat!
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 21 102 Ft bruttó ár: 26 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Több mint 100 kisebb-nagyobb módosítással, javítással és egy sor új információval újra megjelent a Magyarországon közlekedő teherautók és autóbuszok nélkülözhetetlen tartozáka, Magyarország kamionos falitérkép. Ha nem akar tízezreket költeni kamionos GPS-re, és fölöslegesen büntetést vagy karosszériajavítást fizetni, rendelje meg már most!
 

Súly- és magasságkorlátozás, behajtási zónák, kamionparkolók, kamionszervizek, fix trafipaxok, RO-LA, logisztikai központ, Go-Box és még rengeteg fontos információ haszongépjárművek (kamionok, buszok) üzemeltetői számára egy praktikus, összehajtható falitérképn. A Stiefel Eurocart által most már harmadszor kiadott kamionos térképe, falitérkép ezúttal is a Magyar Közút hivatalos adatbázisa alapján készült, ami garancia az adatok pontosságára. 


Sokszor hallani róla, hogy a nagyobb buszok, kamionok hidak alá szorulnak, mert nem tudják, hol van magasságkorlátozás, így elkerülni sem tudják. Ha az Ön járművével is történt már ilyen, bizonyára nem szívesen emlékszik rá, hogy milyen emberi és anyagi következményei vannak egy ilyen balesetnek. Most végre itt a segítség, a térképe, falitérkép! A Magyarország kamionos térképe, falitérképén feltüntetett súlykorlátozással védett hidak, és a magassági korlátozások ismerete minden olyan szállítmányozással, fuvarozással vagy buszközlekedéssel foglalkozó cégnél nélkülözhetetlen, ahol nagy gépjárművekkel fuvaroznak.

A tehergépkocsik számára fizetős útszakaszok az útvonalak tervezésekor fontos szempontnak számítanak. A falitérképn ezek is szerepelnek. A kamionos parkolók jelölése lehetővé teszi, hogy előre tervezhessék a beiktatott pihenőket. 

A jelentősebb körforgalmak, valamint az autópályákon működő fix telepítésű sebességmérő kamerák jelölése konkrét segítséget és mérlegelési lehetőséget nyújt a jármű vezetőjének. Tudta, hogy a fix telepítésű sebességmérők száma jelentősen bővült 2010 óta? Az Ausztria felé közlekedők elkerülhetik a sorban állást, ha a falitérképn megjelölt Go-Box szolgáltatással rendezik úthasználati kötelezettségüket. Az egyes települések ipari parkjának megtalálását térképe, falitérképünk a legfrissebb adatok alapján berajzolt piktogramokkal könnyíti meg. A közúti és vasúti árufuvarozás kapcsolódási pontjait, a RO-LA terminálokat kiemelten jeleníti meg a kiadvány. A logisztikai szolgáltató központok pedig a kiadvány mindhárom (Magyarország, Budapest és Pest megye) térképe, falitérképén megjelennek. A tervezést a távolság- és névmutató is segíti.

A térképe, falitérkép hátoldalán külön kiemeltük Pest megye és Budapest térképe, falitérképét hiszen a tranzit forgalom nagy része az M0 autópálya körgyűrűn zajlik. Az M0 valamennyi lehajtóját csomóponti rajzzal is ábrázoljuk, ami segít a lehajtásnál a sávválasztásban. A nemzetközi és nagytérségi tranzitforgalmi útvonalakat piros színnel jelöli a térképe, falitérkép, így azonnal szembetűnik, hogy a várost hogyan tudjuk elkerülni vagy milyen útvonalra szükséges behajtási engedély. A súlykorláttal védett, és 2010-hez képest  módosított 14 behajtási övezet jelölése azt is megmutatja, hogy az útvonalról hány tonnás haszongépjármű hajthat be az adott zónába. A vasúti csomópontok, hidak, felüljárók, alagutak biztonságos megközelítése érdekében a magassági korlátozásokat nemcsak piktogrammal, hanem szöveges leírással is jelzi a térképe, falitérkép.

Újdonság a behajtási engedélyekhez szükséges telefonos és online elérhetőségek feltüntetése.


A falitérképn hat nyelvű jelmagyarázat (magyar, német, angol, orosz, román és horvát) található, ami a Magyarországot tranzitútvonalként használó külföldi kamionosok számára is megkönnyíti a tájékozódást. Lepje meg külföldi fuvarozó partnerét Magyarország kamionos térképe, falitérképével!

Ha a szállítmányozást, fuvarozást egy ilyen térképe, falitérkép segítségével tervezi meg, Ön időt, energiát és pénzt spórolhat. Könnyítse meg sofőrjeinek, partnereinek közlekedését Magyarország kamionos térképe, falitérképével!

A térképe, falitérkép a Magyar Közút hivatalos adatbázisa alapján az MKFE együttműködésével készült.

A térképe, falitérkép fóliabevonattal van ellátva, amelyre szárazon letörölhető filctollal írhat. Válassza faléces kivitelben!

Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
fóliázott-faléces
Méret
100 x 70
Gyártó
Stiefel
Kiadás éve
2015
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
3870-S
Tömeg
450 g/db
Webáruház készítés