Cegléd térképe, falitérkép

Cegléd térképe, falitérkép
Cegléd fali városfalitérkép segítségével jobban átlátja és be is tudja jelölni partnerei elhelyezkedését, segíti a tájékozódást, a megértést, az erőforrások hatékonyabb elosztását. Most háromféle kivitelből is választhat!
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 27 079 Ft bruttó ár: 34 390 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Megjelent Cegléd város legfrissebb falitérkép

A Stiefel kiadásában először jelent meg Cegléd város falitérkép. A korábbi kiadványokhoz viszonyítva ez a térképe, falitérkép sokkal nagyobb és olyan utcákat is megjelenít, melyre eddig még nem szerepeltek falitérképn. A térképe, falitérképkészítők odafigyeltek arra is, hogy a térképe, falitérkép ne csak a tájékozódásban, tervezésben legyen segítségünkre, de hasznos tartalommal szolgáljon például a környezettudatos gondolkodásúak számára is.

A város önkormányzatának szakmai segítségével, támogatásával készült.

Először készült a településről olyan térképe, falitérkép, melyen már a fürdő felé vezető utcák is megjelennek. A legtöbb térképe, falitérképről ezeket az információkat egyszerűen lehagyják. A házszámozásra - a Stiefel többi várostérképe, falitérképéhez hasonlóan - itt is nagy gondot fordítottak. Felkerültek a térképe, falitérképre a szelektív hulladékgyűjtő helyek - az egyre inkább elterjedő környezettudatos gondolkodást erősítendő. A merev hátlap könnyű hablemezből készül, amelybe gombostűket, zászlókat szúrhat. Válassza keretezett kivitelben!

Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
fóliázott-faléces
Méret
140 x 100
Gyártó
Stiefel
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
118021-M
Tömeg
2 kg/db
Webáruház készítés