Szombathely város falitérkép

Szombathely város falitérkép
Szombathely fali városfalitérkép segítségével jobban átlátja és be is tudja jelölni partnerei elhelyezkedését, segíti a tájékozódást, a megértést, az erőforrások hatékonyabb elosztását. Most háromféle kivitelből választhat!
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 97 874 Ft bruttó ár: 124 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A térképe, falitérkép a közelmúltban végrehajtott infrastrukturális és gazdasági fejlesztések utáni legfrissebb állapotot tükrözi. A naprakész közlekedési hálózat, a házszámozás, a parkolók, az egyirányú utcák és körforgalmak jelölése, illetve a környező, városon kívüli részek részletes kidolgozása mind a minél magasabb színtű tájékozódást szolgálják.

 

A belvárost a korábbi, 2006-os kiadáshoz képest nagyobb kivágattal ábrázoltuk, így rákerülhettek a díjköteles parkolási zónák teljes egészében – természetesen a díjak feltüntetésével együtt.

 

Fontos újdonsága térképe, falitérképnek egy biciklis melléktérképe, falitérkép is – segítve a környezetbarát közlekedőket a könnyebb eligazodásban. A környezetvédelem ma már fontos eleme életünknek – a térképe, falitérkép segíteni szeretné azokat, akik tesznek a környezetükért, ezért bővítettük a térképe, falitérkép információtartalmát a szelektív hulladékgyűjtő szigetek ábrázolásával a városban.

 

A térképe, falitérkép hosszú távra szól, ezért olyan építkezések is megjelennek rajta, melyek a közeljövőben fognak megvalósulni: az épülő Parkerdő lakópark, a tervezett Sportliget bővítése, valamint az Oladi lakótelep tervezett új utcái.

 

A térképe, falitérkép jól mutatja a település és közvetlen környezetének kapcsolati viszonyait. A kibővített házszámozás és az utcanévjegyzék pedig a könnyebb tájékozódást segíti.

Kiadási év 2008
A térképe, falitérkép fóliabevonattal van ellátva, amelyre szárazon letörölhető filctollal írhat. A merev hátlap könnyű hablemezből készül, amelybe gombostűket, zászlókat szúrhat.
Kereteinket az alábbi képen tekintheti meg: 
Kereteink egy képen

 


Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
keretezett, tűzhető
Méret
200 x 140
Gyártó
Stiefel
Kiadás éve
2008
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
117011T-XL
Tömeg
2 kg/db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.