Szekszárd és Szekszárdi borvidék térképe, falitérkép

Szekszárd és Szekszárdi borvidék térképe, falitérkép
A vörös borairól híres szekszárdi borvidék részletes mágneses falitérkép hasznos segédeszköz a borvidék kedvelőinek és új felfedezőinek.
Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 97 874 Ft bruttó ár: 124 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A borvidék bemutatása:

Az ország déli vidékére jellemző melegebb éghajlat határán, meredek dombok vízfolyásoktól szabdalt keleti és déli lejtőin található ez a tradicionálisan magyar borokat termő borvidék. A Szekszárdi Kékfrankos a klasszikus magyar bortermelés egyik örököse.

Szekszárd - a 38 000 lakosú dél-dunántúli városkát hét, szőlőkertekkel teli, kiváló borokat adó domb határolja. A romantikus hangulatú kisváros a Mezőföld, a Sárköz és a Dunántúli-dombság találkozásánál fekszik. Tolna megye székhelyének, Szekszárdnak igen gazdag a kultúrája, a város nevét hallva mégis mindenkinek a tüzes szekszárdi borok jutnak eszébe. Valóban, a szekszárdi borvidék hazánk egyik legrégebbi bortermelő vidéke, szőlő- és borkultúrájának gyökerei egészen a kelta időkig nyúlnak vissza. Alisca, azaz Szekszárd ősi neve is kelta eredetű.

A napsütötte, lankás domboldalak völgyeiben termő szőlőkertek lédús gyümölcseiből lágy, harmonikus fehérborokat, és mély színű, testes vörösborokat érlelnek a borosgazdák. Érdemes felkeresni a helyi borospincéket, ahol a szekszárdi gazdák hangulatos borkóstolókkal várják vendégeiket! Ehhez nyújt segítséget ez a térképe, falitérkép, amelyen a város és a borvidék egyszerre jelenik meg. A pincészetek és szolgáltatók a borvidéken címmel, telefonszámmal vannak feltüntetve, hogy bortúrák alkalmával könnyen elérhetőek legyenek számunkra. A várostérképe, falitérkép a tájékozódást, közlekedést teszi könnyebbé az idelátogatóknak. A fontosabb középületeket kiemeltük, az egészségügyi, oktatási intézményeket piktogrammal jelöltük, hogy a térképe, falitérkép használóit segítsük a minél pontosabb tájékozódásban. Az idelátogatók a turisztikai látnivalókat is könnyedén megtalálják a térképe, falitérkép alapján. A parkolók és benzinkutak ábrázolása nagyon hasznos az autósok számára. Praktikus méretaránya lehetővé teszi, hogy minden jól látható legyen részleteiben, de a teljes város is könnyen áttekinthető. A modern, barátságos színezésű térképe, falitérkép Szekszárd Város Önkormányzata és a Szekszárdi Borút Egyesület szakmai segítségével készült.

A dekoratív, többféle kerettel rendelhető falitérképe, falitérkép jól illik pincészetek, éttermek, bor-szaküzletek falára.
Kereteinket az alábbi képen tekintheti meg: 
Kereteink egy képen

 


Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
keretezett, tűzhető
Méret
200 x 140
Gyártó
Stiefel
Kiadás éve
2008
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
117019T-XL
Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.