Üzleti térkép blog

Megjelent az új Kalocsa térkép!

2022.09.29 11:39
Megjelent az új Kalocsa térkép!

Nagy örömmel jelentjük, hogy megjelent vadonatúj Kalocsa falitérképünk!

Könnyen áttekinthető kialakítású, praktikus módon a közelmúltbeli változásokat is tartalmazza, így most már mindenki aktuális információk alapján tájékozódhat a környékről.

A Bajai Szakképzési Centrum intézményeiben már díszíti is a falakat!

A fontosabb középületeket kiemeltük, az egészségügyi, oktatási intézményeket piktogrammal jelöltük, hogy a térkép használóit segítsük a minél pontosabb tájékozódásban. Az idelátogatók a turisztikai látnivalókat is könnyedén megtalálják a térkép alapján. A parkolók és benzinkutak ábrázolása nagyon hasznos az autósok számára.
Házszámozott várostérképünkön az egyirányú utcákat is feltüntettük, ami a könnyebb közlekedést segíti. Várostérképünk jól mutatja a település kapcsolati viszonyait környezetével.
Praktikus méretaránya lehetővé teszi, hogy minden jól látható legyen részleteiben, de a teljes város is könnyen áttekinthető. A modern, barátságos színezésű térkép a település Önkormányzatának szakmai segítségével készült.


Ha Ön ebben a régióban él vagy dolgozik, elengedhetetlen kelléke lesz!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.