Üzleti térkép blog

Megjelentek a 2022-es Budapest és Pest megye térképek!

2022.02.14 15:12
Megjelentek a 2022-es Budapest és Pest megye térképek!

Önnek is fontos, hogy mindig a legfrissebb információk alapján dolgozhasson és friss adatok alapján tájékozódhasson?

Bemutatjuk a Budapest és Pest megye térképek 2022-es kiadásait! 

Számunkra kiemelten fontos, hogy térképeink mindig az adott térség aktuális állapotát tükrözzék.

Ezért most a Budapest és Pest megye közigazgatási térképeink frissített kiadásban jelennek meg. 

A térképek faléces és keretezett kivitelben is elérhetők. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb méretet és kivitelt weboldalunkon!

 

A faléces térképek nagy szakítószilárdságú, írható felületű fóliabevonattal és valódi bükkfa lécezéssel rendelkeznek, amely garantáltan hosszú élettartamot biztosít nekik.

A keretezés során a térképek igény szerint választható alu fémből vagy fából készült keretet kapnak, így azt a választott térképhez és az ízléséhez igazíthatja. A keret stabilan tarja a nagyméretű térképeket is, valamint a fóliabevonatnak is köszönhetően tartós védelmet biztosít.

Pest megye közigazgatási térkép

Részletes, dekoratív falitérkép, nélkülözhetetlen az adott megyében működő cégek, intézmények részére. Valamennyi települést, településrészt tartalmazza.

Az új Pest megye térkép a térségben végrehajtott infrastrukturális fejlesztések utáni legfrissebb állapotot tükrözi. A fő- és mellékutak, a kerékpárutak, a vasúthálózat és a vasútállomások, a kistérségek határai és nevei, illetve a környező, megyén kívüli részek részletes kidolgozása egyaránt a minél magasabb szintű tájékozódást szolgálják. A térkép jól mutatja a megye és közvetlen környezetének kapcsolati viszonyait.

Budapest közigazgatási térkép

A legújabb Budapest térkép a főváros teljes területét ábrázolja rendkívüli részletességgel. A legsűrűbb belvárosi területeket külön részletekbe menő melléktérkép mutatja be. Tartalmazza az összes BKK járat útvonalát, jelöli a fontosabb és nevezetes épületeket.

 

Ha Ön ebben a régióban él, vagy cége itt működik, nem nélkülözheti.
Tegye a falára, és meglátja, naponta használni fogja!
 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.