Kaparós Magyarország látványtérkép keretes

Kaparós Magyarország látványtérkép keretes
Kaparós Magyarország látványtérkép keretes
Kaparós Magyarország látványtérkép keretes
Kaparós Magyarország látványtérkép keretes
Kaparós Magyarország látványtérkép keretes
Kaparós Magyarország látványtérkép keretes

A kaparós utazó térkép Magyarországról igényes ajándék utazóknak, felfedezőknek, turistáknak és Magyarország kedvelőinek egyaránt.

Magyarország kaparós keretes térképe részletesen kidolgozott grafikával mutatja be az ország történelmi nevezetességeit, kastélyait, várait. Mutatós színvilággal készült. Belföldi utazások, kalandozások megtervezéséhez is ideális. A térképen Magyarország megyéi, megyeszékhelyei, nagyobb folyói és tavai is szerepelnek. 
A dekorációs cél mellett számos területen nyújt hasznos segítséget. A térkép sok helyen használható, méltó dísze lehet lakásoknak, irodáknak vagy akár szállodáknak, panzióknak is. A térképen 33 különleges látnivalót tüntettünk fel. Részletes, látványos grafikáinak köszönhetően Magyarország egy mesebeli táj benyomását kelti.
Látványos ajándék.

nettó ár: 15 669 Ft bruttó ár: 19 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

ÚJDONSÁG - Magyarország kaparós térképe keretes

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőinket, kedves vevőinket, hogy 2021-ben karácsonyra, először megjelenő Magyarország kaparós látványtérképünk arany felületén sajnálatos módon a sok előkészület és ellenőrzés ellenére, Somogy megyében is Zala megye székhelye, Zalaegerszeg megnevezés szerepel.
A lekaparás után Magyarország látványtérképe lesz az érdemi felület amit használatba vesznek, így helyesen, Kaposvár neve lesz látható.
Elnézést kérünk a hibáért és köszönjük szíves megértésüket.
Esetleges kérdéseikre a nagyker@stiefel.hu e-mail címen állunk szíves rendelkezésükre.

A kaparós utazó térkép Magyarországról igényes ajándék utazóknak, felfedezőknek, turistáknak és Magyarország kedvelőinek egyaránt. Segít a turistáknak és az országban élőknek is megtalálni a legérdekesebb helyeket, így megtalálhatják Magyarország nevezetességeit. 

A már meglátogatott helyeket egyszerűen lekaparhatja a térképről, akárcsak egy kaparós sorsjegyen, és a nyeremény a helyek emléke lesz. Az alsó réteg színes, és a műemlékek eredeti formában és színben jelennek meg. A felszínen arany színű, matt réteg van, amely lekaparható, és amely már alig várja, hogy lekaparja! Nagyszerű kiegészítő a lakásba, egyenesen a falra, hogy mindenki megcsodálhassa.

Magyarország kaparós térképe részletesen kidolgozott grafikával mutatja be az ország történelmi nevezetességeit, kastélyait, várait. Mutatós színvilággal készült. Belföldi utazások, kalandozások megtervezéséhez is ideális. A térképen Magyarország megyéi, megyeszékhelyei, nagyobb folyói és tavai is szerepelnek. 
A dekorációs cél mellett számos területen nyújt hasznos segítséget. A térkép sok helyen használható, méltó dísze lehet lakásoknak, irodáknak vagy akár szállodáknak, panzióknak is. A térképen 33 különleges látnivalót tüntettünk fel. Részletes, mutatós grafikáinak köszönhetően Magyarország egy mesebeli táj benyomását kelti.
Látványos ajándék.

Keretezés típusát kiválaszthatja a változatok menüpontban.
Fakeretes változat:
Neves európai gyártók csúcsminőségű, masszív, tartós, felületkezelt trópusi fakeretét használjuk fel.
Választható színek: natúr, cseresznye, mahagóni, sötétbarna.

Fémkeretes változat:
Modern irodákba ajánlott a tartós, jó minőségű alukeretünk.

 

Kereteinket az alábbi képen tekintheti meg: 

 

Keretek színei

 Várható megjelenés: 2021 november 22-ig.


Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
keretezett
Méret
58 x 84 cm
Kiadás éve
2021
Üzletitérkép szinkron
Igen
Cikkszám
387707T
Webáruház készítés
olcsobbat.hu