Magyarországi megyék választási falitérkép egyéni választókerületekként

Magyarországi megyék választási falitérkép egyéni választókerületekként

Szállítási idő 2-3 hét.

Magyarországi megyék választási falitérkép egyéni választókerületekként keretes 100x70 cm térképe, falitérkép 5 db ajándék Magyarország választókerületei könyöklővel.

A magyarországi megyék országgyűlési választókerületeinek falitérkép nemcsak a választási felkészüléshez és az eredmények követéséhez fontos, de piaci tervezéshez is használható: a választókerületek népessége ugyanis - bizonyos határok között - megegyezik.

Keretezett vagy falécezett térképet válasszak?

Segítség itt!

:
nettó ár: 22 125 Ft bruttó ár: 28 098 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Magyarországi megyék választási falitérkép egyéni választókerületekként keretes 100x70 cm térképe, falitérkép 5 db ajándék Magyarország választókerületei könyöklővel. 

A magyarországi megyék 
országgyűlési egyéni választókerületeinek falitérkép nemcsak a választási felkészüléshez és az eredmények követéséhez fontos, de piaci tervezéshez is használható: a választókerületek népessége ugyanis - bizonyos határok között - számszerűen megegyezik.

A térképe, falitérkép a Központi Választási Iroda adatai alapján készült, szakértőként Rytkó Emília működött közre a szerkesztésben. Ennek köszönhetően a lehető legpontosabb képet nyújtja a magyarországi egyéni választókerületekről. Keresse meg, hová tartozik az Ön lakóhelye!

A választások elmúltával a kiadvány közigazgatási térképe, falitérképként is használható, hiszen tartalmazza a megye valamennyi települését népességszám szerint kategorizálva, a megyehatárokat, és a nagyvárosokat alaprajzzal. Ezen kívül feltüntettük a fontosabb közutakat, vasutakat, kikötőket, repülőtereket, kompokat, a határátkelő helyeket és az ipari parkokat is.

Irodai használatra, kampányközpontokba ezt a változatot javasoljuk, amelyen az események filctollal beírva vagy színes gombostűkkel megtűzve követhetők. Igény esetén akár óriási, 200×140 cm-es méretben is elkészítjük, vagy 5 m szélességű bannerfóliára is kinyomtatjuk!

A fémléces változat ideális a mobil használathoz: feltekerve kis helyen elfér, kétoldali írható-letörölhető fóliabevonata kitűnően alkalmas bemutatókhoz.

A térképe, falitérkép interaktív, internetes változatának megrendelésére is lehetőség van. Egyedi felülnyomással, logóval illetve választási naptárral is rendelhető. Hívjon minket! 06(1)4152010, 4152020


Keretezés típusát kiválaszthatja a változatok menüpontban.
Fakeretes változat:
Neves európai gyártók csúcsminőségű, masszív, tartós, felületkezelt trópusi fakeretét használjuk fel.
Választható színek: natúr, cseresznye, mahagóni, sötétbarna.

Fémkeretes változat:
Modern irodákba ajánlott a tartós, jó minőségű alukeretünk.

Térképek esetében egyedi mérethez, - térképi tartalomhoz, nagyobb mennyiséghez kérje árajánlatunkat itt: Árajánlatkérés

Hasonló termékek
Adatok
Kivitel
fóliázott, faléces
Méret
140 x 100 cm
Gyártó
Stiefel
Kiadás éve
2018
Szállítási idő
2-3 hét
Kérje a falitérképet a saját logójával, cégesítve!
Keretezett vagy falécezett falitérképt válasszak?
Cikkszám
878277V-19-106-M
Tömeg
450 g/db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu